Kerstpakket Airfryer

22 artikelen in dit pakket

€92,50 excl. BTW   |   €107,86 incl. BTW

x stuks

10 Klanten beoordelen ons met een
Daar zijn we trots op!

> Bekijk hier alle beoordelingen

Advies nodig?
Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00

Alternatieven

Hete lucht friteuse 3,6 ltr, niet alleen voor de snacks maar naast frituren met hete lucht kunt u ook gramoentes bereiden, vlees en vis “grillen” en zelfs taartjes bakken. Spaanse rode wijn Finca Don Gavarre Tinto, 75 cl
Twee flesjes Coca Cola, à 20 cl Crisps peppermix, 75 gram
Bruschetta tomaat & mozzarella, 70 gram Spaghetti, 500 gram
Italiaanse pastasaus, 360 gram Zwarte olijven zonder pit, 150 gram
Twee zakjes gramozette Formaggio da pasta, à 10 gram Tomatensoep met basilicum, 450 ml
Soepstengels, 120 gram Zaanse mayonaise, 180 ml
Zaanse ketchup, 180 ml Bosvruchtenthee, 30 gram
Afbak duo baguettes, 250 gram Zwarte bessen jam, 240 gram
Ontbijtkoekreep, 140 gram Hazelnoot wafels, 100 gram
Tablet pure chocolade, 90 gram Harlekijntjes zachte zoete drop, 100 gram
Popcorn kaneelsmaak, 90 gram Verpakt in een bijpassende kerstgeschenkdoos

Alternatieven

Prijs excl BTW: € 92,50 Categorie: Kerstpakketten
Artikelnummer: D380098 Aantal artikelen: 22
Voorraad:Pakket uitverkocht Magazijn: D
Product: Alle producten, BBQ / Grill / Fondue, Voorkeur: Alcohol, Zoet, Hartig, Praktisch, Alle voorkeuren, Chocolade, Wijn,
Kleur:Rood, Alle kleuren, Thema: Voor mannen, Voor vrouwen, Non food, Koken & Tafelen, Hollands, Alle thema's, Bakken & Grillen,
Eenvoudig online bestellen

Onze kerstpakketten zijn te bestellen zolang de voorraad strekt. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan eenvoudig via onze website. U ontvangt de offerte (op werkdagen) zo snel mogelijk per e-mail. Wanneer u de offerte ondertekent, retour faxt (faxnummer: +31 (0)84 - 870 90 90) of scant en per e-mail (info@origineelkerstpakkettenonline.nl) retour zendt, is de order geplaatst en wordt deze in behandeling genomen.

Bestel tijdig en voorkom teleurstelling

Om de bestelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw bestelling tijdig ontvangen. Enerzijds vanwege een terugloop in de voorraad en anderzijds om rekening te houden met de gewenste leverdatum. Tevens raden wij u sterk aan om de bestelling enkele werkdagen voor de datum van overhandigen te laten bezorgen en niet op het laatste moment.

Lees meer
Betalen in fasen

Betalen geschiedt in twee fasen. Fase 1 a 30% van het totaalbedrag inclusief BTW dient betaalt te worden bij orderbevestiging (retourneren ondertekende offerte). Na ontvangst van de ondertekende offerte, alsmede de aanbetaling is de order definitief en worden de pakketten gereserveerd.

Fase 2 a 70% van het totaalbedrag inclusief btw dient twee weken voor daadwerkelijke leverdatum te zijn bijgeschreven op de rekening van Origineelkerstpakkettenonline.nl.
Indien de besteldatum kort op de leverdatum ligt, dient het totaalbedrag inclusief btw bij orderbevestiging volledig naar ons overgemaakt te worden.
Indien het factuurbedrag niet voor de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling.

Lees meer
Verzending en transport

97% van alle bestellingen wordt op de gewenste leverdatum bezorgt! Daar zijn we trots op.

Onze transporteurs bezorgen op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur (niet op zaterdag). Zorg er aub voor dat er op de leverdatum iemand vanaf 08.00 uur aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven.

Alle bestellingen worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum (vanwege verkeers-, weer-, externe- en/of onvoorziene invloeden), dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden.

Laat uw bestelling een ruime periode voor de dag van uitreiking afleveren en voorkom complicaties.

Lees meer
Naam:
Bedrijfsnaam:
Email:
Telefoon:
Datum:
Tijd:
Wenst informatie over:
  Versturen
Zo werkt het

400 kerstpakketten

Vergelijken & Kiezen

Voordelig bestellen

Betrouwbare levering

Copyright 2018 - origineelkerstpakketonline.nl | Juridisch | Sitemap

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...