Kerstpakket samenstellen naar eigen wens?

Zelf samenstellen of maatwerk pakketten is mogelijk vanaf een minimum van 50 stuks. Heeft u speciale wensen of wenst u een kerstpakket of eindejaarsgeschenk geheel in uw stijl voor uw personeel of werknemers? Wij zijn u van dienst en doen u graag een voorstel, geheel op maat rekening houdend met uw wensen. Om u snel van dienst te kunnen zijn willen wij u vragen onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Aan de hand van uw budget zullen we dan samen met u gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is het budget per pakket exclusief btw? Wat is het aantal medewerkers? Hoe is de verdeling man/vrouw? Wat is het uw doelgroep (leeftijd/branche)? Informatie over de gegeven geschenken in de laatste vier jaar Hoeveel vestigingen / leveradressen heeft uw bedrijf? Rekening houden met bedrijfskleuren? Heeft u verder speciale wensen/voorkeuren? Heeft u voorkeur voor een gadget / non-food item? Alcohol : Varkensvlees : Leverdatum
TIP:Laat uw pakketten tijdig bezorgen en niet op het laatste moment!
Zo werkt het

400 kerstpakketten

Vergelijken & Kiezen

Voordelig bestellen

Betrouwbare levering

Waarom een klanttevredenheid van 9? Wat onze klanten zeggen
Hans Thielis uit Zwolle “Prachtig mooie en duidelijke website. De klantenservice is aardig en zeer behulpzaam. Een mooi kerstpakket besteld. ga zo door.”
Arjan Peeters uit Amsterdam “135 kerstpakketten bestelt voor het bedrijf gister zoals besproken. Alles perfect in orde, kerstpakketten boven verwachting! ”
Luuk Golfers uit Utrecht “Mooie pakketten, betrouwbare levering en vriendelijk personeel.”

Copyright 2018 - origineelkerstpakketonline.nl | Juridisch | Sitemap

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...